Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Black is back!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Sort er en tidløs og kraftfuld nuance! Den mystiske, sorte farve spøger i modekulisserne og taler både følelserne og hjernen! 

Fokus på 4 mærker der ikke er bange for ”the dark side”:

I 1973 i New Hampshire, USA, innoverer og skaber familien Swartz (grundlægger og nuværende ejer af mærket Timberland) en ny model, der er fremstillet ved brug af en fuldstændig banebrydende teknik. Sålerne er svejset i stedet for syet og den gule støvle er født. Der skal dog gå helt frem til 1979, før en italiensk opkøber, Giuseppe Veronesi, introducerer den på det europæiske marked ved at sælge den i Roms og Milanos mest eksklusive forretninger, men herefter kommer succesen også øjeblikkeligt. Mærket, der er blevet en standard indenfor casual og outdoorstilen, fortsætter med at være innovativt uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og autenticitet. Med Earthkeepers-kollektionen kommer mærket frem med den første sko, der er fremstillet af 80% genbrugeligt materiale.

Birkenstock blev grundlagt i 1774 som et tysk familieforetagende. De senere generationer har videreført familiearven og -traditionen med fabrikation af fodtøj med kvaliteter, der sikrer størst mulig komfort. De er skabt til at tilpasse sig fodens morfologi og sundhed med produktion i en kombinationen af kvalitetsmaterialer, miljøvenlighed og soigneret fabrikation (særligt udvalgt læder, Birko-flor, brug af vandopløselig lim uden opløsningsmidler og rustfri spænder).

Hvem har aldrig hørt om de berømte åndbare sko? Geox blev grundlagt i 1990'erne og startede med at specialisere sig i klassiske sko, og Geox blev hurtigt berømt for sine kendte gummisål, der lader fødderne ånde. Det var en revolution inden for skoindustrien, der allerede havde introduceret gummisålerne halvtreds år forinden. Det gode ved gummisålerne er, at de er helt igennem vandtætte, men problemet er den manglende åndbarhed. Bag Geox-revolutionen står Mario Moretti Polegato, der under en træning fik idéen til at lave små huller i sine sko, så varmen og sveden kunne blive evakueret. Da han kom hjem indsendte han sit første patent, der senere blev udvidet med en mikroperforeret membran, der lader sveden fordampe, men samtidig holder skoen vandtæt takket være endnu mindre perforeringer, der er for små til at en vanddråbe kan passere, men store nok til at dampen af en vandmolekyle kan slippe ud. Geox begrænser sig ikke til produktion af sålen, men lægger også meget vægt på design og mode med kollektioner, der følger de seneste tendenser.

For Camper begynder det hele i 1877 i en spansk skomagerfamilie, hvis knowhow bliver videreført i fire generationer. Et århundrede senere, i 1975, gør landet sig fri af det totalitære regime, håndværkerne udnytter det til at modernisere deres fabrikationsteknikker og Camper tager sine første skridt på Mallorca! Design, tradition og familieværdier er den dag i dag nøgleord for mærket.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte