Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Sneakers i tusindvis!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Sneakers var i starten kun en del af streetwear, men er i dag blevet mode og ses overalt. De ses på de røde løbere, på kontoret og til festlige lejligheder, og de styles med alt fra konfirmandernes jakkesæt og sommerkjoler til joggingbukser. Find det par, der passer til din stil i det store udvalg hos spartoo.dk. 

Fokus på 4 meget populære mærker:

Nike kom til verden i 1972 og måtte kun vente et års tid, før de gjorde sig gældende som en uomgængelig aktør indenfor sportssko. Med "Waffle", der kom frem i 1973, signerede mærket den allerførste basketstøvle med stødabsorberende sål og fjedrende effekt. Det var en rigtig lille revolution, som gjorde dem til en af de førende på området. Logoet « Swoosh » blev udtænkt som et symbol for den græske sejrsgudinde Nikés vinge. Herefter var skæbnen tegnet for sportsudstyrsleverandøren til de største atleter, og de står i dag som et af de mest populære mærker blandt sneaker addicts! Alle deres kollektioner består i dag af prêt-à-porter, tekniske produkter, sportswear-modeller og lædervarer. Nike har en hel verden af produkter at gå på opdagelse i - lige fra sneakers til tasker!

New Balance startede ud som producent af ortopædiske såler i begyndelsen af det 20. århundrede, og lancerede derefter i 1961 den første løbesko, Trackster, der kunne fås med forskellig pasform. Det var en sand revolution i løbeverdenen, og den gjorde mærket kendt som en af de førende i sportsmiljøet. New Balance er i dag kendt for produkternes styrke og kvalitet og tilbyder stadig mere tekniske og innoverende sportssko samt aktuelle og moderigtige sneakers til både børn og voksne.

Med over 100 års erfaring fortsætter legendariske Converse med at få nye tilhængere! Mærket kom frem i 1917 og blev oprindeligt brugt af basketballspillere. NBA-spilleren Chuck Taylor gjorde den mest berømte old school-sneaker populær, og herefter investerede firmaet hurtigt i modeområdet. Chuck Taylor All Star skoen er den mest sagnomspundne blandt myterne, tidløs, men også helt moderne. Lave eller høje, i lærred eller læder, klassiske eller iøjefaldende; hver fan har sin yndlings Converse! Til de sande fans tilbyder Converse ligeledes en taskekollektion i streetwear-stilen, som fuldender sneakers-looket, der udstråler såvel en afslappet, som en hyper moderne stil.

Efter at have lanceret de første sportssko i 1920 (skabt af en vis Adolf Dassler med tilnavnet Adi), besluttede adidas at gå fra stadion til gaden og lancere sin egen kollektion af city-sko. Med en lang historie bag sig henter de ideer i arkiverne og genudgiver modeller, som har sat sit præg på historien. Under navnet adidas Originals genopfrisker de alle de legendariske modeller, fra Stan Smith til Gazelle over Superstar... En mode-kollektion, der er meget Original!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte