Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

En vellykket vandretur starter med gode vandresko!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Det gode vejr er vendt tilbage, og dermed også lysten til at tage ud i naturen. Men det kræver et par gode sko, ellers kan det hurtigt blive en hård prøvelse. Vælg dit udstyr med omhu i det store udvalg i den nye kollektion.

Fokus på 4 høj-teknologiske outdoor-mærker:

The North Face kom til verden i 1960'erne ved kysten i North Beach kvarteret i San Francisco og er i dag blevet referencemærke for dem, der vandrer i bjergene. Mærket blev skabt af to passionerede bjergvandrere, og det tog ikke lang tid, før de gjorde en innovativ indsats for at tilbyde hypertekniske og effektive produkter og flytte grænserne for det uudforskede. Deres slogan er: "Never Stop Exploring". Det gælder også for deres egne kollektioner: ud over at tilbyde sko der er skabt til eventyr, har de også udviklet en kollektion af tasker (bagage, kufferter, rygsække, punge, tasker …), der gør det muligt for de opdagelsesrejsende at fuldende deres sortiment af udstyr. Tasker fra The North Face er ligesom skoene skabt med fokus på ydeevne, robusthed og funktionalitet, så de kan fungere som den bedste allierede.

Merrell er ekspert inden for outdoor udstyr og er den ideelle partner i et vanskeligt terræn både på byens veje og på mere fjerntliggende stier! Tankegangen er at kunne udnytte hvert eneste øjeblik til at komme ud i den fri luft og gå på opdagelse i den vilde natur så ofte, det kan lade sig gøre. Uanset om det drejer sig om casual city-stil eller modeller til ekstrem sport, så giver Merrell både med komfort, teknik og stil.

Mærket Columbia kommer fra Portland, Oregon og har siden 1938 fremstillet tøj, sko og tilbehør til outdoor-entusiaster. Columbia er med tiden blevet et verdenskendt mærke og et af de førende mærker inden for outdoor-industrien. Mærket udvikler hele tiden nye teknologier og tekniske produkter, der holder dig varm, tør, frisk og beskyttet året rundt.

Det er passionen for ski, der presser Salomon til hele tiden at gå længere med den tekniske innovation af deres tøj, sko og tasker. Mærket blev skabt i 1947 i hjertet af de franske Alper, og er siden fortsat med at udvikle nye teknologier, der er innoverende i deres materialevalg, og rykker grænserne for sportslige præstationer. Udviklingen af skibindinger og isolerende beklædning tæller blandt de revolutionerende koncepter, der har ændret den måde, hvorpå man udøver visse discipliner. Salomon er således blevet en reference for alle, der elsker de høje bjerge, og de er blevet et uomgængeligt mærke på outdoor-markedet. Når det gælder lædervarer, er taskerne fra Salomon skabt ud fra samme koncept, som resten af produkterne: høj ydeevne, funktionelle og innovative. Salomon taske + sko + påklædning = klar til at klare enhver situation!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte