Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Ekstra fart på udsalget hos spartoo!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Er udsalget ved at være slut? Ikke hos spartoo. Vi har sat priserne endnu længere ned! Rabat på op til 70% og som altid med portofri fragt ved køb for over 300,-!

Vi skåner ikke nogen: der er udsalg på over 500 mærker i alle afdelinger: damesko , modetøj, lædervarer, herresko og børneafdelingen. Det eneste problem er at der ikke er nok til alle, så du skal skynde dig!

Fokus på nogle af de mærker, der bliver revet væk:

Vores ubestridte barndomssko, Kickers, har ikke fået en eneste rynke! Kan du huske dem? Modellerne med en fremtrædende karakter og den lille kugle, der var gemt under sålen, så man aldrig tog fejl af hvilken fod, der skulle være hvor: Grøn til højre og rød til venstre... I anledning af deres nye kollektion gemmer Kickers sig som sædvanligt ikke bag en bestemt stil, men foretrækker at have mange genrer i et sprudlende udvalg. I samme ånd lancerer de nu en original og anderledes kollektion af skoletasker og rygsække. De vender også tilbage til det oprindelige ved at relancere deres berømte snørestøvle med leg og farve. En fornyet legende, der går i arv fra generation til generation!

Mærket Columbia kommer fra Portland , Oregon og har siden 1938 fremstillet tøj, sko og tilbehør til outdoorentusiaster. Columbia er med tiden blevet et verdenskendt mærke og et af de førende mærker inden for outdoor-industrien. Mærket udvikler hele tiden nye teknologier og tekniske produkter, der holder dig varm, tør, frisk og beskyttet året rundt.

For at forstå mærkets historie skal vi tilbage til slutningen af 1980'erne, hvor G-Star Raw blev skabt i Holland. Mærket handler om urban stil og streetwear, hvor de bruger rå materialer som denim og læder. Mærket er i høj grad inspireret af den militære verden, og G-Star Raw blander stilen fra militæret med et moderne og dynamisk design. Mange berømtheder fra musikens og sportens verden bærer ofte produkter fra G-Star Raw, hvilket gør det til et af de mest indflydelsesrige mærker.

Det spanske mærke Victoria blev grundlagt for næsten 100 år siden og har aldrig været mere populært og aktuelt. Den unikke og universelle stil gør indtryk på alle generationer og klæder alle lag i samfundet på. Mærket får nyt liv takket være udviklingen af vulkanisering ikke så langt væk fra hendes fabrikker. Victorias tennissko er 100% miljørigtige og bliver i dag eksporteret over hele verden og har fået en stor succes i alle lande!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte