Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Stadig større rabat og flere varer på udsalg hos spartoo.dk!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Priserne har fået endnu et hak med stor rabat på endnu flere varer hos spartoo.dk!, 50%, 60% og endda 70% på næsten 40.000 modeller af sko, tasker og tøj!
Som sædvanlig er der noget til alle: Kvinderne kan vælge mellem over 500 mærker til kanonpris: Pumps, støvletter, støvler eller ballerinaer, vi har fundet lykken, nu er det din tur…
Vi har ikke glemt de modebevidste herrer, der kan forny garderoben fra top til tå med et stort udvalg i sko og herretøj fra mange forskellige mærker (Nike, Columbia, Eleven Paris, Fred Perry…). Så kan du blive klar til resten af vinteren.
Vi har selvfølgelig også tænkt på børnene, hvor vi har udvalgt en lang række sko, specielt designet til dem. Nogen gange er det nemt at forkæle dem!
Og det bedste af det hele? Du får portofri fragt ved køb for over 300 kr. og gratis retur uanset beløbet! Skynd dig, der er ikke nok til alle!

Fokus på tre populære mærker:

Det var i 40'erne at Fred J. Perry, med hjælp fra den australske fodboldspiller Tibby Wegner, besluttede sig for at starte et mærke i sit eget navn. Kreationerne i rene og sobre linjer fra mærket med laurbærkransen hentyder til sport og performance, men først og fremmest elegance og luksus. I dag er Fred Perry omgivet af de største modetalenter og skaber kollektioner af sko og tasker i trit med de aktuelle modetendenser, men med respekt for den oprindelige idé bag mærket. Resultatet er sko i chikt, minimalistisk design.

Nike har etableret sig som en uomgængelig aktør indenfor sportssko. Mærket kom til verden i 1972 og med "Waffle", der kom frem i 1973, signerede mærket den allerførste basketstøvle med en stødabsorberende sål og fjedrende effekt. Det var en rigtig lille revolution, som gjorde dem til en af de førende på området. Logoet « Swoosh » blev udtænkt som et symbol for den græske sejrsgudinde Nikés vinge. Herefter var skæbnen tegnet for sportsudstyrsleverandøren til de største atleter, og de står i dag som et af de mest populære mærker blandt sneaker addicts! Alle deres kollektioner består i dag af prêt-à-porter, tekniske produkter, sportswear-modeller og lædervarer. Nike har en hel verden af produkter at gå på opdagelse i - lige fra sneakers til tasker!

La vida es Chula! Det er ånden hos det spanske mærke Desigual. Mærket ser dagens lys i 1984 i Barcelona. I en alder af kun 20 år får Tomás Meyer ideen til ultra-farverig, kreativ og antikonformistisk mode til overkommelig pris. I dag består Desiguals designerteam af 25 designere, som hver sæson udtænker en kollektion på mere end 1.000 originale artikler, der fabrikeres i forskellige motiver, farver og materialer. Modeller, der er trofaste over for det spanske mærkes oprindelige filosofi, styret af positivisme, perfektion, innovation og livsglæde.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte