Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Efterårets modefarve til sko: Marineblå!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Enten det er i de små detaljer eller som et komplet look, er marineblå en af efterårets helt store modefarver. Farven, der oprindeligt blev brugt af den engelske flåde til fremstilling af uniformer, er blevet synonym med elegant mode. De store modehuse har taget den stærke intense farve, der giver et glamourøst og chikt look, til sig. Her følger et lille udvalg af mærker, der rider med på den marineblå bølge.

Betty London henvender sig til alle kvinder. Til dem, der vil forføre, til bypigen, der vil gøre den travle hverdag til et eventyr, til de dristige, der kun tænker på en ting, når det drejer sig om attitude og stil: glamour! Til disse kvinder, og alle andre, tilbyder Betty London en kollektion, der inkluderer sæsonens seneste tendenser i tilgængelig stil. Hvad enten det er til en dag på kontoret, hente børnene efter skole, en romantisk middag eller en tur i byen med vennerne, så er Betty London den ideelle ledsager til de vigtige lejligheder.

Nine West blev grundlagt i 1978 af den franske modedesigner Frédéric Allard og fik navn efter den adresse, hvor mærket blev skabt: 9 West 57th Street i New York. Mærkets filosofi er klar: Tilbyde modesko, der dækker alle stilarter fra det mest klassiske til det mest ekstravagante design. Succesen lod ikke vente på sig, og mærket blev hurtigt forhandlet på alle kontinenter og inkarnerer i dag referencen ved alle opvisninger.

Når det drejer sig om fantasifuldt design, så kan Vans ikke lære noget af konkurrenterne! Deres hemmelighed er, at de relancerer deres sagnomspundne modeller i versioner, der altid er anderledes og utraditionelle. Paul Van Doren skabte mærket i 1966, men det var i 1979, at det vandt sin største sejr med lanceringen af slip on-modellen. Sko uden snørebånd, der hurtigt blev populære blandt de californiske skateboarders og BMX-kørere. Vans er i dag mere end et mærke, det er en attitude!

”Hvad nytter det at designe tøj hvis man ikke kan lege i det?” Filosofien er ikke til at tage fejl af hos det legendariske mærke i børnetøj, der er blevet en reference i multigenerationnel påklædning til babyer, børn, mænd og kvinder over hele verden. Hos Petit Bateau er fodtøj designet til glæde for børn og forældre: solidt, komfortabelt og praktisk. Fra gummistøvler til ballerinaer er det enkle og holdbare modeller til leg, til at vokse i.

Det tyske mærke Esprit blev grundlagt for over 40 år siden og sælges i dag i over 40 lande. Oprindeligt var kollektionerne viet til beklædning, men i dag tilbyder mærket kollektioner af sko og tilbehør, som altid er trendy og overkommelige i pris. Fra basketstøvler til højhælede sko, fra bælter til håndtasker, prioriterer mærket komfort og kvalitet uden at glemme det moderne design til overkommelige priser. Modekvinder, der vil vise deres Esprit, vælger uden tøven dette mærke!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte