Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

På pladserne, færdige løb!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Løbeskoene har forladt sportshallerne og atletikbanerne for at invadere den moderigtige kvindegarderobe. Dette efterår er det umuligt at komme uden om et par sneakers i den trendy påklædning. Men ikke tale om at vælge et rent sportswear-look med træningstøj eller en hættetrøje; moden er til chikt tøj og de modigste kendere bruger dem endda sammen med en nederdel. Sobre linjer eller farverigt design, vi elsker alle modellerne. Og når mode for en gang skyld rimer med komfort er der ingen grund til at tøve!

Det amerikanske mærke New Balance, startede i begyndelsen af det 20. århundrede som producent af ortopædiske såle og fodtøj. I 1961 lancerede mærket Trackster, den første løbesko, der kunne fås med forskellig pasform. Det var en sand revolution i løbeverdenen, og gjorde mærket kendt som en af de førende i sportsmiljøet. Mærkets berømte sneakers har nu forladt sportshallen og atletikbanen, for at overtage den trendy og elegante sportwear-garderobe.

Hvem har ikke haft et par sko med det berømte komma? Siden grundlæggelsen i 1972 er Nike blevet uundværlige sko. Mærket gjorde sig gældende indenfor sportssko allerede et år efter grundlæggelsen. Med "Waffle", der blev lanceret i 1973, signerede mærket den allerførste basketstøvle med en stødabsorberende sål og fjedrende effekt. Det var en rigtig lille revolution, der gjorde mærket til en af de førende på området. Logoet « Swoosh » blev udtænkt som et symbol for den græske sejrsgudinde Nikés vinge. Herefter var grunden lagt for sportsudstyrsleverandøren til de største atleter, og de står i dag som et af de mest populære mærker blandt sneaker addicts! Hver eneste kollektion består i dag af  prêt-à-porter, tekniske produkter og modeller i læder og sportswear stil. Nike har en hel verden af produkter at gå på opdagelse i lige fra sneakers til tasker!

Efter lanceringen af den første sportssko i 1920 (skabt af en vis Adolf Dassler med tilnavnet Adi), og efter at have udstyret de største sportsatleter på planeten med sko, besluttede adidas at gå fra stadion og sportshal til gaden og lancere en kollektion af city-sko. Med en lang historie bag sig henter designerne ideer i arkiverne og genudgiver de legendariske sneakers, som har sat sit præg på historien. Fra Stan Smith til Gazelle over Superstar... En mode-kollektion, der er meget Original!

Asics... Et navn, der er ensbetydende med mode for enhver sneaker addict med respekt for sig selv, men det er mere end det! Asics er også en forkortelse: « Anima Sana In Corpore Sano », et latinsk udtryk, der er blevet et betydeligt slogan « En sund sjæl i et sundt legeme ». Og det har været hele filosofien bag mærket, siden grundlæggelsen: At give sportsudøvere verden over mulighed for nå målet for deres præstationer og at give det bedste, de har i sig. Missionen er lykkedes og de fornyr sig sæson efter sæson med en lang række løbesko, der er anerkendt for avancerede tekniske egenskaber, og en sportswear-kollektion, som stadig får nye tilhængere.

Med næsten 100 års erfaring fortsætter Converse-legenden med at tiltrække nye fans! Mærket blev grundlagt i 1917 med sko til basketballspillere. NBA-spilleren Chuck Taylor gjorde den mest berømte old school-sneaker populær, og herefter interesserede firmaet sig hurtigt for modeområdet. Chuck Taylor All Star skoen er den mest legendariske blandt myterne; tidløs og moderne. Lavt eller højt skaft, i lærred eller læder, klassiske eller iøjefaldende farver; hver fan har sin yndlings Converse! Til de sande fans tilbyder Converse ligeledes en taskekollektion i streetwear-stil, der fuldender sneakers-looket i såvel afslappet, som hyper-moderne stil!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med salg af sko, tasker og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor moderigtige damesko, trendy herresko og slidstærke børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (praktiske ballerinaer, elegante støvler, cool sneakers, klassiske pumps, avancerede støvletter, casual sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte