Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Rytterstilen er kommet frem i manegen!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Vind i håret og en slank silhuet, der er ingen tvivl om, at du vil få et elegant look med dine støvler denne sæson, men det behøver ikke at være et klassisk look! Støvler i ridestøvlestil fås i mange forskellige looks. De kan være chikke med en lille hæl eller casual med flad hæl. De fås både i læder og i gummi, de er perfekte til at give et elegant touch af outdoor-stil til dit look. Kombineret med en taske over armen, fremhæver de din feminine, preppy stil. Spring i sadelen og kom med på moden hos Spartoo.dk!

I 1973 i New Hampshire, USA, innoverer familien Swartz (grundlægger og nuværende ejer af mærket) og skaber en ny model. Timberland’s utrolige succes kommer fra brugen af banebrydende teknik: Sålerne er svejset i stedet for syet til skaftet; den legendariske gule støvle er født! Det er dog først i 1979, at en italiensk opkøber, Giuseppe Veronesi, introducerer den på det europæiske marked ved at sælge den i Roms og Milanos eksklusive forretninger. Herefter kommer succesen øjeblikkeligt. Mærket, der er blevet en standard indenfor casual og outdoorstilen, fortsætter med innovativt design uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og autenticitet. Med Earthkeepers-kollektionen kommer mærket med den første sko, der er fremstillet af 80% genbrugeligt materiale.

Grundlagt i hjertet af Toscana i 1962 som en alliance mellem to håndværksmestre, satser Boemos på modeller i enestående kvalitet og stil, der tiltrækker storbykunder på udkig after stilrent tilbehør som sidste detalje til deres look. Skoene produceres i hånden, hvilket garanterer den finish og komfort du forventer fra sko der bruges hver dag. Boemos er til stadighed på forkant med moden og med solidt fodfæste i italiensk tradition for design af æstetiske og komfortable sko.

Palladium blev grundlagt i 1920 med produktion af hjul til den hurtigt voksende flyindustri. I 1947 producerede Palladium, der nu havde stor erfaring indenfor bearbejdning af gummi, sine første sko, hvor de brugte samme vulkaniseringsprincip af gummi og lærred. Modellen "Pampa" er velkendt for autentisk design, enkle linjer og slidstyrke. I dag tilbydes den i læder og ledsager fortsat "byens opdagelsesrejsende" over hele verden.

Filosofien hos det tyske mærke S.Oliver. er enkel: mode for alle, til hverdag og til fest. Mærket, der blev oprettet i 1969 i Würzburg, er vokset støt og er i dag en af de største modemærker i Europa. S.Oliver står for modeller, der både er afslappede og smarte. Fodtøj, der er nemt at kombinere med din stil og altid er fremstillede i kvalitetsmaterialer, bl.a. læder, reb og bomuld. Det tyske mærke har forstået at kombinere alle de elementer, der forventes fra en nøglespiller på markedet for prêt-à-porter.

Modebevidste kvinder, der allerede kender Ravel, vil ikke undvære kreationerne i mærkets nye kollektioner. For de andre er afhængighedsprocessen i gang! Ravel er først og fremmest et skomærke, der er helliget piger, der ikke er bange for at tage en chance, som kaster sig hovedkuls ud i nye udfordringer. Hver kollektion afslører således sin del af overraskende fashion. Uanset om det er stilen eller den detaljerige finish, er målet for de enkelte modeller at være unikke i deres genre, og det er det, der gør mærket så tiltalende.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med salg af sko, tasker og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor moderigtige damesko, trendy herresko og slidstærke børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (praktiske ballerinaer, elegante støvler, cool sneakers, klassiske pumps, avancerede støvletter, casual sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte