Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

International Dance Shoes - Dansesko til ballroom og latin sælges online

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Det er med stolthed, at International Dance Shoes hermed kan annoncere lanceringen af vores danske microsite, som tilbyder kunderne den højeste kvalitet af dansesko til latin og ballroom, udelukkende fremstillet i Storbritannien.

International Dance Shoes er de professionelles valg, når det drejer sig om fodtøj til latinamerikansk og ballroom. Vi er verdensberømte producenter og leverandører af dansesko til damer, børn og herrer. Vores online udvalg omfatter dansesko til ballroom og latinamerikansk, og er udelukkende produceret i Milton Keynes, England. Med speciale i sko til latin og ballroom og med over 30 års erfaring i branchen, er vores sko det første valg for mange af vore dages ledende amatører og professionelle dansere.

Vores dansesko er håndlavede og fremstillet med omhu hjemme hos os i Milton Keynes, England i Storbritannien, hvor vi etablerede os tilbage i 1980. Siden da er vi blevet betragtet som en af de bedste inden for produktion af dansesko, og vi udvikler konstant nye produkter med nye teknologier og innovativt design for at hjælpe dig med at optimere din optræden samtidig med, at du oplever maksimal komfort, alt sammen på en iøjnefaldende måde. Alle vores dansesko kan købes direkte online på vores website. Vort mål er at betjene dansere på alle niveauer og i alle aldre, både til konkurrence- og selskabsdans. Ikke blot leverer vi dame- og herresko til ballroom- og latindans, men vi har også et bredt udvalg af produkter som kan bruges til mange andre former for dans herunder salsa, linedance, ceroc, jazz, flamenco, swing og jive.

Se vores nye stile til 2013/14, og bliv udstyret til konkurrencer med vores nye serie af dansesko og dansebeklædning. Vi tilbyder levering i hele verden til konkurrencedygtige priser, og ordrer ekspederes typisk mellem nogle få dage og tre uger, da størstedelen af vores fodtøj erspecialfremstillede dansesko.

Besøg International Dance Shoes i dag, og kig på dansesko af højeste kvalitet, som udelukkende produceres på bestilling i Storbritannien.