Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Back to college: gør klar til en moderigtig studiestart!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Til studiestart 2013 er moden i bedste 90’er-stil. Kollektionerne står på sneakers i old school-stil, bløde sweatshirts og rygsække i gymnasiestil... For ikke at glemme den berømte, amerikanske collegejakke! Her giver vi et overblik over de mærker, der er fremme i rampelyset med kollektioner i trendy US College-stil

Supra blev oprettet i 2006 og blev hurtigt verdenskendt med revolutionære kreationer med masser af farver og tekniske materialer. Kollektionerne er udsprunget af skaterkulturen i det sydlige Californien, hvor det kendte mærke med kronen henter inspiration til kreative designs. Modellerne fra Supra er skabt til skatesporten og meget populære blandt skatere som Antwuan Dixon, Erik Ellington og Jim Greco.

Springcourt lanceredes i 1936 og blev hurtigt en stjerne på tennisbanerne. Den første model var en lille kondisko i bomuldslærred og vulkaniseret gummisål. Nogle år senere blev skoen forbedret med en udtagelig sål med de berømte 4 huller, der gjorde skoen åndbar. Det var dog først i 1960, at tennisskoene fra Springcourt blev almen kendte og tog springet fra tennisbanerne til modeverdenen. Blandt andet takket være stjerner som John Lennon og Serge Gainsbourg, og i 1968 var skoene med på barrikaderne, da ungdommen krævede revolution og forandring.

I 1890 fabrikerede Joseph William Foster sine første kondisko. 70 år senere besluttede grundlæggerens barnebarn officielt at ændre virksomheden navn og opkalde det efter en af den sydafrikanske antilopes racer: Reebok var skabt. Designerne er dedikerede foregangsmænd med stor interesse for sport, der gang på gang kommer med nye innovationer. I 1982 præsenterede de den første basketstøvle specialdesignet til kvinder: En vis Freestyle... I dag er mærket synonymt med kvalitet og performance, med originale kreationer fyldt med bruger teknologi og stil. Reebok er mere end nogensinde øverst på podiet af trendy kvalitets-sneakers!

Med mere end 100 års erfaring fortsætter det legendariske mærkeConverse med at få nye fans! Mærket blev lanceret i 1917 og henvendte sig oprindeligt til basketballspillere. NBA-spilleren Chuck Taylor sørgede for at alle tiders mest berømte old school-sneaker blev populær. Herefter investerede firmaet hurtigt i modeområdet. Chuck Taylor All star-skoen er den mest sagnomspundne blandt myterne; tidløs, men også helt moderne, lavt eller højt skaft, i lærred eller læder, diskrete eller iøjefaldende farver: hver fan har sin yndlings Converse! Til sande fans tilbyder Converse ligeledes en taskekollektion i streetwear-looket, som fuldender sneakers-stilen, og udstråler såvel afslappet, som hyper-moderne stil !

New Balance startede i begyndelsen af det 20. århundrede som fabrikant af ortopædiske såler, og lancerede i 1961 sin første løbesko, Trackster, der blev produceret fås i forskellige pasformer. Det var en decideret revolution i atletikkens verden, som hurtigt etablerede mærket som en af de førende i sportsmiljøet. New Balance er i dag berømt for slidstyrke og kvalitet på deres tekniske, trendy og innoverende sneakers.

Om Spartoo.com: N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som Europas førende webshop med online-salg af trendy sko, tøj og lædervarer. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

Omsætning 2012 : 150 millioner euros
Omsætning 2011 : 100 millioner euros
Omsætning 2010 : 50 millioner euros
Omsætning 2009 : 30 millioner euros
Omsætning 2008 : 15 millioner euros
Omsætning 2007 : 5 millioner euros
Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
Medarbejderstab: 200 ansatte