Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

American Soda har lanceret et nyt websted!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

American Soda har lanceret et nyt websted og er stolte af at kunne levere ægte amerikansk slik samt mad- og drikkevarer såsom oreo cupcakes og meget mere, direkte fra USA til Danmark.

Virksomheden lagerfører over 1000 mærker såsom Hershey og Red Vines såvel som amerikanske sodavand, deriblandt Mountain Dew, og madvarer fra mindre kendte mærker samt lækre produkter, som de har fundet gennem de sidste mange år.

De importerer 99% af al deres slik- og andre produkter direkte fra USA, så du kan være helt sikker på, at du får den rigtige vare; de accepterer kun ægte produkter, såsom ægte amerikansk tyggegummi.

Den sidste 1% bliver importeret fra andre lande heriblandt Japan, da mange af deres kunder har efterspurgt det, og da visse andre varer kun kan fås i andre lande, sørger de for at skaffe det.

Når du vil have spændende og nye produkter til rimelige priser, er American Soda det bedste sted på nettet, hvor du kan bestille det. American Soda har i øjeblikket rabatter op til 40% på en masse varer, og der findes også en butik i Manchester, England, som er et besøg værd, hvis du skulle komme forbi.

American Soda har også en blog, blog.american.co.uk, som viser mange af deres nye produkter såvel som spændende historier, bl.a. deres sponsorat af et fodboldhold i Manchester, England, med resultater af kampe og de kommende kampe, som skal spilles.

Besøg dk.americansoda.co.uk i dag og opdag en rigtig slikbutik fuld af lækkerier.