Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Byretech - Specialist i forebyggelse af vandskader i badeværelser

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Det er med glæde, at onlineforhandleren Byretech kan annoncere lanceringen af sit danske website, hvor kunder kan købe nicheprodukter af høj kvalitet til løsning af ethvert problem i badeværelset, heriblandt badeforhæng, stænger til badeforhæng, bruseslanger, brusehoveder og bruseafskærmninger.

I Byretech er vi stolte at være specialist i forebyggelse af vandskader i badeværelser, og som sådan lagerfører vores online forretning et kæmpe udvalg af nyttige redskaber og produkter til løsning af ethvert praktisk problem, der opstår ved renovering af ejendomme og montering af nye badeværelser.

Vores virksomhed er grundlagt af Steve Dalloway og Simon Whyte, og er støt vokset siden grundlæggelsen. Med nicheprodukter af høj kvalitet samt førsteklasses kundeservice tilbyder virksomheden innovative løsninger til forebyggelse af vandskader i badeværelser. Det er vores filosofi at levere alle vores produkter i samlede pakker, således at det er unødvendigt at købe ekstra produkter for at færdiggøre arbejdet, og vores produkter er desuden anmeldte, så du kan se, hvad "almindelige" mennesker synes om det, de har købt hos os.

Vi er nu den førende specialist i Storbritannien inden for brusekabiner, toiletsæder, bademåtter, håndtag, badeværelsesskabe og alle tænkelige moderne produkter til at fuldende dit badeværelse. Vort mål, siden vi startede vores onlineforretning i 2002, er at levere kvalitetsprodukter til badeværelser så hurtigt som muligt til dig, vores kunde. Hos Byretech vil vi gerne gøre fragtomkostningerne så tydelige som muligt. Vi har eksporteret i mange år til hele verden, og vi anvender kun anerkendte fragtmænd, som behandler vores produkter med omhu. Vores fragt bliver beregnet ud fra pakkens totale vægt, og det er enkelt og sikkert at betale online ved brug af vores nemme betalings-procedure.

Behov for at vide mere om et produkt? Ikke noget problem! Ring blot til vores team på +441527 522 522, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Vores mission: At hjælpe med at forhindre vandskader i badeværelser verden over.