Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Den nye kollektion flirter med rocken!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Hvem har ikke lyst til at bliver bemærket i sensommeren? Nogen er fristet af det artige universitetslook, andre foretrækker det rebelske look. Og det passer fint, eftersom det rockinspirerede look gør et stærkt comeback i garderoben. Et comeback, der forstærkes af nitter på biker-inspirerede støvler med brede remme, tykke såler med groft mønster, metalspænder og -dekorationer, der går hånd i hånd med slim jeans og små chikke kjoler i den trendy efterårsmode. Den engelske mannequin Daisy Lowe har aldrig været mere aktuel med sit glam’ rock-look.

Oprettet i 2004 med basis i grundlæggerens passion og intuition for skoverdenen, har Koah siden etableret sig i Frankrig og på det internationale marked med kollektioner der er 100% egne kreationer med stærk personlighed. De enkelte modeller er udviklet med stor vægt på detaljer og finish og kombinerer kvalitet, komfort og originalitet. Samtidig med at følge tendenserne på et marked i konstant udvikling har Koah forstået at udvikle sin egen identitet med tidløse kreationer. Firmaet udvælger til stadighed førsteklasses råvarer og opretholder minutiøse produktionsmetoder, der sikrer mærkets værdinormer. Hver enkelt model drager fordel af specifik ekspertise og teknik som forvasket læder, der giver hver enkelt eksemplar et unikt, brugt aspekt. Koah’s stærke side? Produkterne selv... Kollektionerne er i trit med det trendy retro-univers der vidner om Koah’s evne til at overgå sig selv, sæson efter sæson. Koah henvender sig til skofans i alle aldre, kvinder som mænd, der vil udtrykke deres egen stil uden at være monotone.

Palladium blev grundlagt i 1920 og producerede på det tidspunkt hjul til den hurtigt voksende flyindustri. I 1947 producerede Palladium, der nu havde stor erfaring indenfor bearbejdning af gummi, sine første sko ved hjælp af det samme vulkaniseringsprincip af gummi og lærred. Modellen "Pampa" er anerkendt for sit autentiske design, de rene linjer og slidstyrken. I dag tilbydes den i læder og ledsager fortsat "byens opdagelsesrejsende" over hele verden.

Det startede som en overraskende alliance mellem den tyske Doktor Klaus Maertens, der havde garagen fyldt med opfindelser, og familien Griggs, en engelsk familie med industriel baggrund fra Northampton. Sammen skabte de en sko, der var både komfortabel, praktisk og robust med et klassisk design på en sål med indbygget luftpude. Denne arbejdssko blev døbt 1460, som reference til den første produktionsdato, der var den 1. april 1960. Modellen skabte nærmest en revolution. Uden selv at have presset på eller sat sig imod, blev grundlæggerne af Dr. Martens fascinerede tilskuere til udbredelsen af produkterne til alle de anglosaksiske subkulturer. År efter år blev Dr. Martens til et symbol for sammenhold og en måde at udtrykke sig på, og mærket er endt med at blive et ikon på talrige musikscener. Modekendere er altid fascinerede af det autentiske og tog derfor denne model til sig. Over 50 år senere er mærket stadig lige levende og relevant, som et ankermærke - et lærred, hvor generationer efter generationer bliver en del af et større billede.

Mærket Manasblev grundlagt i 1956 i reneste italiensk tradition og henvender sig til fashionglade city-kvinder der foretrækker stil og velvære. Takket være en stadig forskning i innovation og nye teknologier, samt kollektioner, der er lige så glamourøse som sofistikerede, placerer mærket sig hurtigt blandt de mest effektive og moderne fabrikanter. Autentisk look og bevægelsesfrihed er nøgleord for mærket, for hvem det lykkes at overraske os hver eneste sæson.

Hvis vi skulle beskrive Buffalo med to ord, ville vi vælge renæssance og alsidigt design! Mærket er først og fremmest kendt for kollektioner af kondisko, og tiltrækker nu et urbant klientel med mere feminine modeller. Fra de klassiske højhælede sko, til den antikke gladiatorsandal over de lette klassiske sandaler findes de indenfor alle tendenser og altid et strejf af glamour, som siger alt. Og hvis man så dertil lægger holdbarhed og komfort, så har Buffalo det hele!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte