Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Ny kollektion: mode til efterår og vinter!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Sommeren er uden tvivl vores foretrukne årstid. I år fortsætter sommervejret i august måned! Vi er ikke specielt kede af at det kedelige grå efterårsvejr lader vente på sig, men modebevidste kvinder er allerede på jagt efter næste sæsons ”must have”. Udsalget er ikke forbi men der er ingen tid at spilde: skynd dig at gå på opdagelse i den nye efterårs- og vinterkollektion. Blandt de mange guldklumper finder du sneakers med kilehæl, skoletasker, tøfler med pomponer, pumps i neo-boheme-look samt biker-støvler; uden at glemme de uundværlige ballerinaer med sløjfe. Tropperne er linet op til parade…

Mærket Manasblev grundlagt i 1956 i reneste italiensk tradition og henvender sig til fashionglade city-kvinder der foretrækker stil og velvære. Takket være en stadig forskning i innovation og nye teknologier, samt kollektioner, der er lige så glamourøse som sofistikerede, placerer mærket sig hurtigt blandt de mest effektive og moderne fabrikanter. Autenticitet og bevægelsesfrihed er nøgleord for mærket, for hvem det lykkes at overraske os hver eneste sæson.

Historien bag Clarks starter i de 19. århundredes England i et fåreskindsgarveri, der blev grundlagt af Cyrus Clark. I 1830 sluttede hans bror, James, sig til virksomheden, og sammen lancerede brødrene mærkets første tøffel i fåreskind. En blød og utroligt behagelig sko! Siden har modehuset gjort velvære til nøgleordet i udviklingen af deres kollektioner. Tasker og sko fra Clarks er i naturlige linjer med detaljer og finish, der er garanti for kvalitet og stil, samt traditionelle modeller, der er autentiske men også nutidige.

Grundlagt i 2004 med inspiration fra grundlæggerens passion og flair for skomode, har Koah etableret sig i Frankrig og den internationale modeverden med kollektioner, der er 100% egne kreationer med stærk personlighed. Designet af modellerne er med stor vægt på detaljer og finish, der kombinerer kvalitet, komfort og originalitet. Koah henvender sig til skofans i alle aldre, kvinder som mænd, der vil udtrykke deres egen stil uden at være monotone.

Blandt de mere charmerende mærker, er Hush puppies et oplagt valg! I 1958 satte mærket med Basset-hunden som logo Amerikas modeelskere på sporet af Casual mode. 50 år senere er mærket repræsenteret i over 120 lande og forsyner vores garderobe med modeller med upåklageligt velvære og klassisk, men radikalt anderledes stil.

I 2008 hentede Luc Deleu inspiration fra sin datter Noëmie og besluttede at oprette sit eget skomærke under navnet Noë. Det gennemgående tema i kollektionerne er farver! Et begrænset antal modeller i et utal af farvenuancer fra de mest strålende til de mest diskrete; flotte pumps i sobre og chikke linjer, der passer til enhver situation. Feminint look og glamour er nøgleordene i kollektionerne, der lægger vægt på elegance og fantasi. Nemme at bruge i dagligdagen og førsteklasses kvalitet; Noë’s kreationer fornyr sig hver sæson  til stor glæde for alle modeelskere!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte