Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Sommerferie rimer med sandaler!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Så er sommerferien startet! Solen er endelig kommet for at blive. Nu er det tid til at hente sandaler og flipflops ud af garderoben til en sommer i afslapningens og komfortens tegn. Desuden er der stadig udsalg, hvilket vi benytter vi os af til forny hele familiens fodtøj! Her er en lille oversigt over de mest kendte mærker.

Birkenstockblev grundlagt af en tysk familie i 1774. De følgende generationer videreførte familiearven og -traditionen med fabrikation af fodtøj med kvaliteter, der sikrer størst mulig komfort. Modellerne tilpasser sig fodens morfologi og lægger vægt på sundhed med produktion i en kombinationen af kvalitetsmaterialer, miljøvenlighed og soigneret finish (særligt udvalgt læder, Birko-flor, brug af vandopløselig lim uden opløsningsmidler og rustfri spænder).

Temperaturen stiger på modetermometeret med sandaler fra Les Tropéziennes par M. Belarbi. Det er 100% trendy og komfortable sko der tager den franske Rivieras sol med til dine fødder. De klassiske gladiatorsandaler bibeholder et autentisk look, med inspiration fra de legendariske St. Tropez-sandaler. Resultatet er casual og chik mode, der garanterer en afslappet sommer til modeelskere der ikke vil gå på kompromis med looket. Sommer og sol i St. Tropez!

Den enkle silhouet og det varierede udvalg af motiver og farver gør dem til et must blandt strandsandaler: Havaianas blev grundlagt i Brasilien i 1962 og blev hurtigt et sikkert sommerhit, med smarte og behagelige sandaler. Udover at de både kan anvendes på stranden og i byen, er de designet til at undgå slidsår og garantere velvære. Strandsandalerne er uundværligt tilbehør til en solrig sommer. De bruges af hele det brasilianske folk, og er nu også på mode blandt stjernerne i Hollywood! Sea, Havaianas & Sun...

Målsætningen for Pieces, der blev grundlagt i 2003, er at tilbyde moderigtige kvinder verden over nutidigt og moderne tilbehør, til fornuftige priser. Mærket følger altid med de seneste tendenser og har gjort design til deres kæphest ved hele tiden at hente inspiration i gadens mode og modeopvisningerne, til designet af en ny kollektion. I dag er de specialiseret i design af bælter, smykker og sko med et fun og glamourøst look. Det er modeller, der er til at betale for alle, og ombejlet af verdens modebevidste kvinder.

Chocolate Schubar blev oprettet i 2004 og tilbyder originale og utraditionelle sko, med tydelig inspiration fra nutidens samfund og mode. Modellerne fra dette helt unge mærke med boblende kreativitet er til overkommelige priser og blander komfort og inspireret design til største glæde for fashionistas. Muntre sko med enestående kvalitet til prisen, udviklet af et team af designere der til stadighed er på udkig efter tidens seneste tendenser. Ikke overraskende er Chocolate Schubar i dag repræsenteret i verdens store mode-centre: New York, Paris, Milano, Hong Kong og Tokyo!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte