Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Udsalget fortsætter: over 20 000 modeller med op til 50%!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Det store udsalg fortsætter ind i tredje uge med uformindsket kraft! Hos spartoo.dk finder du over 20.000 modeller indenfor alle skotyper med op til 50% rabat. Damesko, herresko, børnesko; de kendte mærker i de forskellige kategorier kæmper om at tilbyde den største rabat. Her er et lille overblik over hvad du kan finde...

Hvis du foretrækker casual mode er der store tilbud på modeller fra alle sværvægterne i denne kategori: Kickers, Clarks, Geox og Pataugas. Pumps, sandaler, støvletter, derbies, de er der alle sammen... med stor rabat! Mænd, kvinder, børn, der er gode tilbud til alle!

Er du fan af sneakers? Sportswear-mærkerne er ligeledes aktive med store rabatter. Hos Converse, Asics, Nike, Puma og adidas finder du både trendy sneakers og tekniske sportssko. De kendte skatermærker, som Vans, Globe, Etnies, Element og DC Shoes er også med. Udvalget er så stort at det er svært at vælge!

Til moderigtige kvinder og mænd, der foretrækker klassiske sko, er der mærker som Ash, Nine West, Pare Gabia eller Betty London til kvinderne, eller Carlington, Tommy Hilfiger, Brett & Sons eller Base London til mænd. Alle sammen med elegante sko til stærkt nedsatte priser. Det er tid til at rydde op i skoskabet og gøre plads til nye sko!

Vi har ikke glemt afdelingen med børnesko. Du finder varer til nedsatte priser fra alle de kendte mærker; Kvalitetssko til discountpris fra Chipie, Aster, Catimini, Mod’8, Pom d’Api og Agatha Ruiz de la Prada. Og med den fart børn slider deres sko, eller vokser ud af dem, er det altid rart at have nye sko på lager!

Tilbuddene gælder til 28. august 2013, med forbehold for lagerbeholdning og udsolgte modeller.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte