Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Let på tå med strå!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Strå er det helt store hit til sommer. Det er et look, der giver den moderigtige og romantiske stil som de modebevidste kvinder elsker. Sammen med et farverigt blomsterprint eller naturfarvet lærred giver det et perfekt look. Du kan få alt lige fra sandaler med kilehæl, pumps og endda håndtasker! Vi elsker dette look!

På 40 år er det parisiske mærket gået fra en rolle som distributør til rollen som designer. I dag fortsætter grundlæggerens to sønner, Joseph og Pierre-Luc Nakam, faderens værk og lytter til, hvad der sker på gaden, de seneste trends, kravene, modsætningerne og forhåbningerne. Det kommer der kollektioner ud af, der både er moderne og stilfulde til priser, der er til at overkomme. Filosofien hos Jonak er "Adgang til overflod"!

Elite er for alle modebevidste kvinder med respekt for sig selv, synonymt med mode, glimmer og pailletter. Elite blev grundlagt i Paris i 1971 og har siden udviklet sig til modeverdenens mest ansete modelbureau med repræsentation på alle fem kontinenter og kontorer rundt om i verdens vigtigste hovedstæder. De har sande modeikoner som Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Karen Mulder og Gisele Bundchen i deres stald. Det er derfor også helt naturligt, at de lancerer en serie af trendy produkter, som sko og lædervarer, hvor de blander podiernes glamour med en stil, der perfekt kan integreres i trendsætternes forjagede liv. Der er ingen tvivl om, at man vil blive bemærket med et par sko eller en taske fra Elite!

Med en frisk og moderne kollektion er Metamorf'Ose det perfekte valg hvis der skal nyt liv, lys og charme i garderoben. Farverige sandaler, raffinerede støvletter... sæson efter sæson præsenterer mærkets designere de mest trendy modeller.

Selv om mærket Castañer formelt blev oprettet siden 1927, så har mærkets oprindelige værksted eksisteret siden 1776! Under den spanske borgerkrig blev virksomheden i 1936 beordret til at udstyre den spanske hær med sko. På opfordring af Yves Saint Laurent lancerede Castañer i 1960 sin første model af espadriller med hæl og trådte således ind i modens luksuøse verden.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og "http://www.spartoo.dk/barnesko.php">børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers,pumps,støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte

Jonak, Elite, Metamorf'Ose, Castaner, sko, damesko, herresko, børnesko, New Balance, Converse, Timberland, ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler.