Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Denne sæson er Fluo Block det store hit!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Color Block-stilen har i flere sæsoner domineret blandt fashionistas, samtidig med at fluorescerende neonfarver vinder terræn i modegarderoberne verden over. Har du svært ved at vælge mellem de to? Ingen grund til at gå i panik, med Fluo Block får du begge trends kombineret i en og samme model! Fra det ensfarvede via det fluorescerende til de flashy neonfarver er der en bred farvepalet til at give peps i garderoben. Du vælger selv hvor ekstremt det skal være når sommerlooket skal lives op med farver! Alt er tilladt og du kan uden at holde dig tilbage surfe med på den farverige bølge, der, som alle ved, spreder glæde og godt humør!

Hvis vi skulle beskrive Buffalo med to ord, ville vi vælge renæssance og alsidigt design! Mærket er først og fremmest kendt for kollektioner af kondisko, og tiltrækker nu et urbant klientel med mere feminine modeller. Fra de klassiske højhælede sko, til den antikke gladiatorsandal over de lette klassiske sandaler findes de indenfor alle tendenser og altid et strejf af glamour, som siger alt. Og hvis man så dertil lægger holdbarhed og komfort, så har Buffalo det hele!

For næsten 10 år siden grundlage den passionerede modedesigner Lone Friis firmaet Friis & Company. Modellerne er aktuel mode til fornuftige priser. Takket være den utømmelige kreativitet og eksklusive kollektioner har det danske mærke allerede tiltrukket mange kvinder verden over. Mærket udforsker hele tiden nye horisonter og udfordrer former, stilarter, materialer og farver igennem deres kreationer i chik, smart og glamourøs stil. Målet for det frodige brand er at komme væk fra de daglige rutiner og tilfredsstille behovene hos modebevidste kvinder med alle former for baggrund, både hvad angår sko og lædervarer. Friis & Company følger med modetendenserne og er konstant med til at udvide samlingen af modetilbehør hos et utal af modebevidste kvinder.

Modebevidste kvinder, der allerede kender Ravel, vil for intet i verden gå glip af de nye kreationer. For de andre er tilvænningsprocessen i gang! Ravel er først og fremmest et skomærke, der er helliget gangen hos de piger, der ikke er bange for at gøre sig bemærkede; som kaster sig hovedkuls ud i verden. Hver kollektion afslører således sin del af overraskende mode og design. Uanset om det er snittet eller detaljerig finish, er modellerne være unikke i deres genre, og det er det, der er tiltalende.

For Emma Go skal hverdagens mode være piget, casual og afslappet. Dette ganske unge mærke blev grundlagt i 2009, med dejligt moderigtige kreationer uden overdrivelser. Det er for øvrigt takket være en helt personlig stil med finesse og kvindelighed, at det danske mærke hurtigt blev et reference i modeverdenen. Emma Go's hovedsæde ligger i København, og produktionen er baseret i Spanien. Et vellykket miks af spansk knowhow og dansk finesse, der bærer frugt!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers,pumps,støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte