Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Citrusjuice: vitaminrig mode!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via pressesystemet.dk

Man skal spise 6 stykker frugt om dagen for at få vitaminer nok. Og er der noget bedre end et stort glas friskpresset juice af citrusfrugter til at få ny energi lige fra morgenstunden? Her ville de modebevidste piger nok uden tøven svare ”Et par sko med friske dynamiske farver”! Det er den perfekte måde at give din garderobe nyt liv. Er du til citron, grapefrugt eller blodappelsin?

Firmaet Cristofoli blev grundlagt i 1979 med hovedkontor i Brasilien. Mærket etablerede sig hurtigt som en stigende stjerne på den internationale modescene. De unikke kreationer og produktion af høj kvalitet bliver i dag styret af et ungt team fuld af fantasi og kreativ energi. De leger med materialer og tilføjer dristige, chikke detaljer, så hver sko er genstand for en særlig opmærksomhed med henblik på at give de modebevidste kvinder den fantasi og stil, de søger.
C.Petulaer først og fremmest passionerede mennesker, der elsker omkring smukke ting, under ledelse af Jean-Hugues Gavarini. Siden januar 2010 har teamet arbejdet på at udvikle raffineret tilbehør i høj kvalitet til rimelige priser for at glæde alle dem, der har en forkærlighed for værdifulde genstande. For at skille sig ud vælger C. Petula rene, klassiske designs med en sans for detaljer. Det, der gør mærket unikt, er dog den omhyggelige fremstilling af produkterne i henhold til kvalitetsstandarder, der forventes på et konstant krævende marked.
Marco Tozzi er et trendy, inspireret, tysk mærke, der blev grundlagt i 1979. Designerne leger med alle dine sanser ønsker med en vifte af sko, barfods-modeller og sandaler, der er rige på farver og former. Modellerne er pyntet med blomster eller blade, er fremstillet i perforeret læder og hælene er kilehæl eller stilletter. Marco Tozzi går også op i valget af kvalitetsmaterialer og har opmærksomhed på finishen, så produkterne kan leve op til vores forventninger.
Efter at have bevist sit værd indenfor flere danske brands, besluttede designeren Line Markvardsen i 2004 at gå alene med sit eget brand, Edith & Ella. Efter en kort debut som grossist, åbnede hun sin første butik i København i 2005, og har siden fokuseret på detailhandel. Edith & Ella bryster sig af at være et lille brand, med originale kreationer i utrolig kvalitet, der både er klassiske og moderne, enkle og dristige.
Mærket Méliné blev grundlagt i 2006 af Valentino Fenni, med vægt på den ekspertise og know-how, der har gjort italiensk håndværk så berømt, med produkter, der følger med tidens tendenser. Resultatet er rig på charme, upåklagelig kvalitet og mode. Linjerne er rene og i et underspillet design, men indtil videre har Meline forstået, hvordan man skaber chikke og overraskende detaljer, der vil give et strejf af karakter til ethvert look. Det er mode på italiensk manér!
Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a.Kickers,Geox, Converse, Adidas og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers,pumps,støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa).
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte.