Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Agoda.com tilbyder nye hoteltilbud til Hong Kongs Cheung Chau Bollefestival

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Agoda.com, der er Asiens førende hotelreservationsside og en del af den børsnoterede Priceline Group (Nasdaq:PCLN), tilbyder nu en lang række hoteltilbud for at fejre Cheung Chau Bollefestivalen, en af de mest livlige og festlige begivenheder i løbet af året, der i år vil blive fejret fra 14.-18. maj.

Kinesiske festivaler er kendt for at have en dyb historisk betydning, og ofte inkluderer det en fejring af familiens forfædre, vigtige begivenheder eller beskyttende guder. Selvom navnet kunne betyde et fokus på mad er Cheung Chau Bollefestivalen faktisk en fejring af alle tre nævnte betydninger på én gang!

Historien fortæller, at i slutningen af 1800-tallet var beboerne på øen Cheung Chau – en relativt lille ø nær Hong Kongs sydvestlige maritime grænse – plaget af en pest, der tog livet af et stort antal beboere. De desperate øboere henvendte sig til guden Pak Tai for at bede om hjælp ved at bygge et alter og afholde en parade til ære for ham. Som ved et mirakel forsvandt pesten, beboerne var reddet, og derfor afholdes den dag i dag de samme ritualer til ære for Pak Tai. I løbet af årene er den ugelange fejring vokset til at inkludere afbrænding af papirsymboler, dansende drager og udførelse af forskellige Taoistiske ritualer.

De to mest berømte begivenheder af den moderne fejring er Piu Sik (flydende farver) paraden, og denne begivenhed, som festivalen har navn efter, er en vanvittig vertikal kamp om boller. Piu Sik paraden er en smuk oplevelse, hvor børn klædt i traditionelle dragter højt over tilskuerne balancerer på master og platforme, som snor sig gennem gaderne sammen løvedansere, bragende gongonger og masser af larm.

Gæster kan måske også se de mange 18 meter høje tårne udenfor Pak Tai templet, som dækkes af boller. Ved nattetid på festivalens sidste dag samles tilskuere for at se konkurrencen. Når signalet gives, kravler deltagerne, der står ved foden af tårnene op for at komme hurtigst til toppen, og undervejs samler de ivrigt bollerne i rygsække. Jo højere oppe bollen er hentet, jo mere er den værd, og den deltager, der har flest boller i sin rygsæk vinder!

Festivalen er en overdådig fejring af den rige kultur, arv og historie ikke kun af øen, men også af kinesisk kultur som helhed. Det er derfor, Time Magazine har sat festivalen på deres Top 10 over Finurlige Lokale Festivaler, og hvorfor den fortsætter med at være så glædeligt og vigtigt et tidspunkt at rejse til Hong Kong. Med Agoda.coms hoteltilbud nedenunder er det nu, der skal planlægges for at se denne festival helt tæt på!

Butterfly on Victoria, 4*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 21 dage i forvejen og få 20% i rabat! Udløber 31. december 2013.

Cosmopolitan Hotel, 4*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 30 dage i forvejen og få 22% i rabat. Udløber 31. december 2014.

Hotel Icon, 5*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 7 dage i forvejen og få 20% i rabat! Udløber 30. juni 2013.

Sheraton Towers, 5*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 14 dage i forvejen med minimum 2 nætter og få 14% i rabat. Udløber 30. juni 2013.

The Langham Hong Kong Hotel, 5*
Bo minimum to nætter og få 20% i rabat. Udløber 10. september 2013.

Rosedale on the Park Hotel, 4*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 21 dage i forvejen og få 30% i rabat. Udløber 11. juli 2013.

Lanson Place Hotel, 4*
Tidligt ude-tilbud! Bestil 14 dage i forvejen og få 25% i rabat. Udløber 30. juni 2013.

Gold Coast Hotel, 5*
Bo minimum 2 nætter og få 15% i rabat. Udløber 31. december 2013.

Regal Riverside Hotel, 4*
Tidligt ude-tilbud! Bestil mindst 14 dage i forvejen og få 25% i rabat. Udløber 30. juni 2013.

Metropark Hotel Causeway Bay, 4*
Få 5% i rabat på dit ophold. Udløber 30. juni 2013.

For at få adgang til specielle tilbud på hoteller over hele verden fra Agoda så besøg venligst vores hjemmeside www.agoda.dk. ’Synes godt om’ os på Facebook www.facebook.com/agoda eller følg os på Google+ http://plus.google.com/+agoda