Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Nyt Onlinemagasin for mænd og drengerøve !

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Magazine for men Online, er tiltænkt som en blanding af et ungt community med networking og dating muligheder, Sammen med et reelt mandeblad online med artikler, reviews af film, gadgets og hvad der ellers hører til og selvfølgelig masser af babes.

Magasinet:
Magazine for men Online’s e-magasin udkommer hver månede den første På hjemmesiden www.mfmo.dk, og kommer til at omhandle alle de ting drengerøve nu har brug for, gadgets, reviews af film, forskellige spændende artikler og meget mere..

Community:
Community delen er for begge køn, der er dog et aldersfilter startende ved 16 år da der kan forekomme billeder af undertøjsmodeller og lignende på siden. Og vi ikke vil støde nogle (alt for meget)

Der er muligheder for dating, debatter og meget andet sjovt. Og vil langt hen af vejen være gratis at benytte. Udover det vil hjemmesiden ugentligt blive opdateret med forskellige spændende artikler og konkurrencer.