Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Vanskabningernes Paradis hos Teatret Gruppe 38

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Teatret Gruppe 38 skyder sæsonen i gang med den eventyrlige skæbnefortælling `Bukseknappen´, som spiller fra den 26.-29. september. En storslået, lille fortælling om de kvantespring livet kan tage, når tilværelsen ikke altid drejer samme vej som karrusellen.

”Velkommen til Vanskabningernes Paradis…”, lyder en sætning fra Teatret Gruppe 38’s forestilling `Bukseknappen´, der åbner sæsonen i det prisbelønnede Århus-teater den 26. september. I dette ”paradis” møder vi den sky, næsten usynlige Ingeborg og Niels, der har arvet Herregården med det gyldne kobbertag. I en næsten klassisk fortælling, følger vi de to skæbner der nærmer sig hinanden gennem omveje over bjerge, tivoli og gravsted.

`Bukseknappen´ er en fortælling om at blive set og elsket – om selviscenesættelse og ”det perfekte liv”. Det er stort teater i lille scenografi, som berører eksistentielle temaer med relevans for både voksne og børn.

Spilleperiode:
26.-29. september
Søn. Kl. 13 & 15
Man. Kl. 9.30 & 11
Tirs. & ons. Kl. 11 & 19
For voksne og børn fra 9 år.

Billetbestilling: www.gruppe38.dk

I samarbejde med teater2tusind.