Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Undgå ”Luksusfælden” med Nembudget.dk

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk


Ungå "luksusfælden" med nembudget.dk
Ny Webservice der giver forbrugeren overblikket tilbage. Registrer dit forbrug via SMS.
Det er ofte et for højt månedligt privatforbrug der starter gældsfælden, et mistet overblik over familiens samlede udgifter kan få store økonomiske og personlige konsekvenser.
Registrering af indkøb, huske bon’er hvergang, lægge budget, er ikke altid de mest spændende emner at beskæftige sig med, og det kan da også være temmelig besværligt; nogle ting køber du på Dankortet, andre ting kontant, og så er der jo også de øvrige kreditkort, og hvad med det du køber over Nettet? For at have et forbrugsbudget der virker efter hensigten skal alle disse indkøb registreres et sted, og med den rigtige forbrugsbetegnelse, dagligvarer? tøj? Eller måske transport?
Med Nembudget.dk kan du nu holde styr på dit forbrug, uden at bruge særlig megen tid og kræfter på det, og uden at være afhængig af din bank, eller af at skulle bruge dit Dankort til alle indkøb for at sikre en korrekt registrering af dit forbrug.
Princippet på Nembudget.dk er meget enkelt; Du registrerer dit forbrug i samme øjeblik du foretager det, via din mobiltelefon. Du sender en SMS med en kode for forbrugstypen (f.eks. DA for dagligvarer) og beløbet, det er alt. Så vil dit forbrug blive registreret og behandlet på din profil hos Nembudget.dk, vist i overskuelige grafer og tabeller i op til 12 måneder tilbage i tiden, og sammenholdt med det budget der er lagt ind.
Det er gratis at sende SMS’erne , og indtil videre er det også gratis at have en profil på Nembudget.dk. På sigt vil det komme til at koste et mindre beløb at bruge servicen, til gengæld er du også fri for reklamer på siden, og du har en sikkerhed for at Nembudget.dk er en uafhængig service der altid tager forbrugerens parti, og ikke annoncørens.
På Nembudget.dk opretter du et forbrugsbudget, opdelt i 5 forbrugsgrupper, og du registrerer hvilke mobilnumre der skal have adgang til at registrere beløb på siden, det er jo en god ide at alle i husstanden har adgang til at sende beløb til familiens budget. Det er alt du skal gøre.
Derefter skal man kun huske at bruge de få sekunder det tager at sende en SMS hver gang der foretages et indkøb, og gå ind og tjek forbruget en gang imellem, det er muligt at se forbruget hos de enkelte medlemmer af husstanden.
Løsningen er simpel, og let at bruge og derfor er den for alle, uanset IT-kundskaber og regnskabsmæssig forståelse, kan du sende en SMS, kan du bruge servicen.

Som bruger af Nembudget.dk har man ligeledes adgang til en række andre services og informationer f.eks.
NemBudget Skema der kan bruges som familiens samlede budget til de faste udgifter.
FORbrugeren, vi overvåger en lang række relevante forbruger medier og samler artiklerne her, inddelt i kategorier og linket til de originale artikler. Giver et godt overblik.

Om Nembudget.dk
Jan Michael Sørensen har opbygget og driver Nembudget.dk, Han har de seneste 11 år været administrerende direktør for en ledende informationsvirksomhed indenfor byggebranchen, og har nu kastet sig over informationsvirksomhed rettet mod forbrugere.
"Ideen til Nembudget.dk opstod ud fra en irritation over at en sådan service ikke fandtes i forvejen, jeg oplever at mange har svært ved at overskue hvad familiens husholdning reelt koster. Hvad bruger vi egentlig på mad om måneden? hvad koster benzin og klippekort hver måned osv. Ideen med at gemme bon'er og skrive forbruget ind i et regneark, har aldrig fungeret for os, da jeg spurgte folk omkring mig kunne jeg fornemme at der var en generel interesse for et værktøj der kunne løse dette problem. Og da jeg ikke ønsker at være afhængig af en bestemt bank, eller at skulle bruge mit Dankort til hvert evige eneste indkøb for at få det registreret, startede jeg med at udvikle et uafhængigt værktøj til dem der havde det som jeg selv, og det blev til Nembudget.dk” Udtaler Jan michael Sørensen, og fortsætter ”Egentlig er det mærkeligt at vi ikke har større overblik over denne del af vores økonomi når man tænker på hvor meget styr de fleste har over de faste omkostninger, banklån, forsikringer, el, kommuneskat osv... Jeg ved godt det er et kedeligt emne for mange, men det er jo de penge der bliver til overs efter alle de faste udgifter er betalt, der betyder noget for vores hverdag, det der bestemmer om vi kan tage en tur i biografen, eller på en god restaurant, kort sagt det der giver lidt krydderi på dagligdagen.
At få et overblik over familiens reelle forbrug vil også være en uvurderlig hjælp hvis vi en dag kommer i den situation at skulle foretage besparelser, så vil det være meget lettere at finde de områder hvor det ”batter mest” at skære ned". Slutter Jan Michael Sørensen.
Se mere på: www.nembudget.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående pressemeddelelse kan du kontakte
Jan Michael Sørensen på jms@nembudget.dk. Eller på tlf +45 20617915