Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Reproduktioner af Hans J. Wegner møbler kan nu fåes hos INFURN

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Online møbeludbyderen INFURN har nu begyndt at producerer højkvalitets reproduktioner af Hans J. Wegners klassiske møbler til fantastiske priser. Kig på produktudvalget på www.infurn.com/en/designer/hans-j-wegner.

Hans J. Wegner var en af de mest indflydelsesrige designere af det 20. århundrede. Han var født i 1915 i Tønder, Danmark. han ar uddannet som en møbelsnedker og derefter gik på Danmarks Designskole i København. Her arbejdede han som Erik Møllers og Arne Jacobsens assistent indtil 1943 hvor han så begyndte at producerer hans egne innovative møbler. Hans mest kendte produkter var den Kinesiske stol og the Round Chair som fik international berømmelse ved at være på forsiden af Interiør blade i 1950. I de efterfølgende blev the Round Chair mere kendt som "The Chair" og lavede flere fremtrædende optrædener bl.a. blev stolen brugt til et debat program hvor Nixon og Kennedy sad i stolen i 1961. Indtil Wegner døde i 2007, gav han Dansk design et internationalt omdømme ved at designe stole som kunne stå alene uden at skulle være en del af et sæt. I dag bliver hans originale møbler distribrueret af PP Møbler.

Om INFURN

INFURN er Europas største producent af skræddersyet reproduktioner af kendte designmøbler fra 1950'erne til 1970'erne og af INFURNs egen linje af møbler. INFURN's portfolio inkluderer produkter fra mange kendte designere bl.a. Charles Eames, L. Mies van der Rohe and Philippe Starck.

INFURNs 350 designs har de bedste kvalitetskrav og med de valgmuligheder til at skræddersy dit produkt er der op til 9000 forskellige variationer man kan vælge imellem. Firmaet har et vel-etableret netværk af produktionspartnere som hovedsageligt ligger i Asien. Dette medvirker til at gøre det muligt at reagerer hurtigt på udsvingene i efterspørgelsen.

INFURN leverer direkte fra fabrik til kunden ved at skære mellem-forhandlerne væk og dette gør det muligt at tilbyde produkterne til en lavere pris. INFURN leverer allerede møbler til individuelle mennesker og firmaer i mere end 30 lande og vil fortsætte med at vokse.

For at se mere, så besøg hjemmesiden www.infurn.com!

Presse Kontakt:
Mia Bertani
mia.bertani@designfurn.com
+44 2031376451

Designfurn Ltd.
1A Pope Street,
London, SE1 3PH
United Kingdom