Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Reproduktioner af Arne Jacobsen møbler kan nu fåes hos INFURN

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Arne Jacobsen skabte design og arkitekuren i Danmark i mere end 50 år. Både hans bygninger og produkter kombinerer moderne idealer og den nordiske kærlighed for naturalisme. Han blev født i København den 11 februar og allerede i en tidlig alder viste han sin kærlighed for kunst. Da han gik på efterskole udviklede hans talent for tegninger og skulptur men hans far ville have at han skulle studerer arkitektur. Da han bestod sin universitets eksamen, arbejdede han hos Paul Holsoe arkitekt firma. I 1931 grundlagde han sit eget design studie, som han også var direktør for indtil han døde i 1971. Fra 1956 havde han også et professorat i arkitektur ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Arne Jacobsen arbejede i arkitektur, interiør design, møbler, tekstiler og porcelæn design, og hans designs var utrolig specielle med en ren stil og en succesfuld kombination af form og funktion. Han fik sit gennembrud i 1952 med Myren, efterfulgt at 7'er serien i 1955. Derefter kom Ægget, Svanen, Svane sofaen og 3300 serien. 3300 serien var designet til en af hans arkitekturiske projekter i slutningen af 50'erne - Det Royale Hotel i København. i dag bliver Arne Jacobsens designs distruberede af Fritz Hansen

Om INFURN

INFURN er Europas største producent af skræddersyet reproduktioner af kendte designmøbler fra 1950'erne til 1970'erne og af INFURNs egen linje af møbler. INFURN's portfolio inkluderer produkter fra mange kendte designere bl.a. Charles Eames, L. Mies van der Rohe and Philippe Starck.

INFURNs 350 designs har de bedste kvalitetskrav og med de valgmuligheder til at skræddersy dit produkt er der op til 9000 forskellige variationer man kan vælge imellem. Firmaet har et vel-etableret netværk af produktionspartnere som hovedsageligt ligger i Asien. Dette medvirker til at gøre det muligt at reagerer hurtigt på udsvingene i efterspørgelsen.

INFURN leverer direkte fra fabrik til kunden ved at skære mellem-forhandlerne væk og dette gør det muligt at tilbyde produkterne til en lavere pris. INFURN leverer allerede møbler til individuelle mennesker og firmaer i mere end 30 lande og vil fortsætte med at vokse.

For at se mere, så besøg hjemmesiden www.infurn.com!

Kilde:
Designfurn Limited – print gratis for brug i presse

Presse kontakt:
Mia Bertani
+44 2031376451
mia.bertani@designfurn.com

Designfurn Limited
1A Pope Street,
London, SE1 3PH,
United Kingdom