Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

På denne campingplads er børnene aktive og forældrene kan slappe af

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Løkken Klit Camping og Hytteby har flere tilbud af aktiviteter, der især opfordrer børnene til at være aktive i deres campingferie – til glæde for børnene og for deres forældre.

Løkken Klit Camping og Hytteby fokuserer udelukkende på børnefamilier. Campingpladsen er gået så langt, at den konsekvent henvender sig direkte til børn i sin kommunikation med ordene: ”Monster sjovt for børn… men ta’ bare jeres forældre med”. Hermed er der lagt op til, at børn skal trække deres forældre med på campingferie. Dette gør de – fordi børnene har det rigtigt sjovt med de mange spændende børneaktiviteter.

Børnenes forældre sætter pris på de mange moderne faciliteter - blandt andet det meget store hytter som har eget bad og toilet. De sætter også pris på, at de kan slappe af alt imens at børnene er aktive. Når forældrene slapper af kan enten foregå i campingvognen eller med en naturoplevelse og en gåtur langs Vesterhavet, mindre end 10 minutters gang fra Løkken Klit Camping og Hytteby. Ved Vesterhavet finder man et af Løkkens kendetegn: Den brede hvide sandstrand, der separerer byen fra det brusende Vesterhav, hvor der er direkte adgang til de let genkendelige hvide strandskure. Man kan også vælge at tage en dukkert, gå en tur langs stranden og klitterne eller nyde den flotte solnedgang.

”Det er vores opfattelse, at aktiviteter spiller en meget central rolle, når både små og større børn skal have en ferieoplevelse med fuld fart over feltet. Samtidig er det meget let at finde nye venner, når børnene leget på legepladsen med hoppepuder, gynger, sandkasser og meget mere”, fortæller Kurt Lemvard fra Løkken Klit Camping og Hytteby.

Løkken Klit Camping og Hytteby har flere typer af aktiviteter for børn i mange aldre. Om de er til Påske OL med æggestafet, æggehockey, klip og maling, børnedisco, fodbold, beachvolley eller skattejagt. ”Når de større børn skal give den gas sammen, så er der også tilbud til dem. De går til den på boldbanerne, i vandlandet og i det meget store aktivitets- og spillerum, hvor der også er adgang til internettet”, slutter Kurt Lemvard.

Når det regner
Alle aktiviteter gennemføres på campingpladsen og hvis vejret tillader det, foregår det meste udendørs. Når vejret ikke viser sig fra sin bedste side, kan børn i alle aldre muntrer sig i pladsens store ”hule”. Her kan de tørt og trygt lege med perler, ansigtsmaling m.v. Der er både stole og borde og naturligvis også plads til forældrene - når børnene hygger sig på camping.

Se meget mere om campingpladsen på: http://www.loekkenklit.dk