Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Marketing, Musik og Mennesker

Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Sød musik opstår, siger man om kærlighed mellem to mennesker. Og det er lidt i familie med fænomenet, der opstår mellem butikker og handlende.

Musikken i butikken er med til at skabe en imødekommende og tryg stemning, som giver kunden lyst til at komme igen.

Mood Media® i Randers er en af verdens førende virksomheder inden for musik-, lyd- og duftmarkedsføring. De har kunder med navne som Hugo Boss, ECCO, Dansk Supermarked, COOP og Jyske Bank bare for at nævne nogle få.

”Musikken gør ikke andet end det, vi gør derhjemme, når vi skal have gæster. Den sørger for at byde velkommen, sørger for, at rammerne er hyggelige, imødekomne, og at de passer til formålet,” fortæller adm. direktør ved Mood Media®, Poul Damholt Mogensen, og fortsætter: ”Og så er det op til gæsterne at hygge sig og skabe festen.”

Helt let er det ikke!

Det virker let og lige til. Men musik er ikke bare musik. Ligesom lyd, billede og duft (sansemarkedsføring) også kræver ekspertise at håndtere. ”Det går ikke bare at spille radiomusik i en forretning, eller vise tv-reklamer for den sags skyld,” konkluderer han. ”Den måde, vi lytter til radio og ser tv på, holder ikke ude i detailhandlen. Og når det ikke virker, er der kontant afregning, fordi man mærker det med det samme.” Poul Mogensen dokumenterer med ”omvendt” statistisk materiale og fortæller, at 55 % af butikspersonalet bliver mindre generte over for kolleger og kunder, når butikkens baggrundsmusik fungerer. 74 % kan bedre lide deres arbejde. 78 % mener, at arbejdsmiljøet bliver mere uformelt. Ergo bliver de mennesker, der servicerer kunderne, mere behagelige at have med at gøre, og det får os til at blive længere. (kilde: ”Musik betaler sig”, KODA og GRAMEX).

Eksperten ved hvordan

Eksperter, som Mood Media®, ved, hvad der skal til for at få kunderne til at føle sig godt tilpas. Og det gælder alle kunder uanset produkt, branche eller marked. ”Vi vokser ind i kundens virksomhed og bliver en del af den.” Han påpeger, at Mood Media® kan give kunderne enhver form for sansemarkedsføring. De kan få det, som de vil have det - lige fra skræddersyet musik, som understøtter brandet, til musik, der jager folk ud af p-kældrene i Frankrig.

Musik jager folk ud af p-kælder

”Ja, sådan en kunde har vi. Først skulle vi lave musik, der fik folk til at føle sig trygge i løbet af dagtimerne i p-kælderen. Dernæst tilstødte en ny udfordring, fordi enkelte følte sig meget trygge og valgte at blive der om natten, så vores franske kunde vendte tilbage for at få os til at lave musik, der kunne få folk ud af p-kælderen,” forklarer Poul Damholt Mogensen og slutter med et glimt i øjet: ”Og det kan musik selvfølgelig også – jage folk ud i en vis fart, hvis det er det man vil, når man fx har inviteret gæster.”