Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

INFURN bliver en del af en stærk gruppe af firmaer

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

INFURN online butikken, som er Europas største udbyder af håndlavet design møbler, er stolte af at annoncere at det har tilsluttet sig en finansiel stærk gruppe af firmaer, som et datterselskab under moderselskabet INFURN HOLDINGS PLC.

INFURNs moderselskab, INFURN HOLDINGS PLC, blev for nylig listet på Børsen i Frankfurt og INFURN HOLDINGS fremmer disse listings på hjemmesiden, hvor investorer kan følge børsprisen og få adgang til et væld af investeringsinformation.

Ifølge INFURN HOLDINGS PLC CEO Dennis Hoffman; "At tilslutte INFURN gruppen har åbnet op for mange muligheder for INFURN online butikken.
Denne IPO er en kæmpe milesten for INFURN HOLDINGS og dens datterselskaber. Vores investorer har tillid til os og gør det muligt for virksomheden at forfølge sine planer for udvidelse".

Hvad betyder dette for INFURNs kunder?

INFURN, som er Europas største udbyder af reproduktioner af kendte designere i perioden 1950-1970'erne og selvdesignet møbler, høster fordelene af den kraftige stigning af kapitalen i gruppen. De vil investerer det i ekstra midler til at styrke kunderservice. Firmaet har i sinde at bygge et service team op, og introducerer et system som hjælper at besvarer emails hurtigere, skære leveringstider ned og forbedre den generelle kvalitet.

INFURN planlægger at udevide dens forretning og øge et allerede 29.000 - stærke kunde base i 19 forskellige lande, ved at tilbyde flere møbel produkter, flere materialer og ved at udvide til nye markeder.

Datterselskabet INFURN (UK) Limited, som driver INFURNs offline butikker, er ved at åbne den første butik i Mallorca, Spanien og London, England. Butikken giver kunderne mulighed for at se INFURNs produkter "i virkeligheden" og opleve kvaliteten af møblerne. Produkterne kan så bestilles online direkte i butikken og virke som en alternativ til online butikken.

INFURN HOLDINGS PLC gruppen opbygger verdensomspændende forretningsaktiviteter og har adgang til stor ekspertise og et stort budget. Gruppen støtter dens online butik INFURN med dens daglige forretning, og dette giver INFURN lov til at udnytte de muligheder der er hos de øvrige datterselskaber i INFURN HOLDINGS PLC gruppen, såsom at udvikle, producerer og importerer produkter, drive detailforretningerne og få kontakter i Kina, Hong Kong og England.

Om Holdingsselskabet

INFURN HOLDINGS PLC er specialiseret som et investeringsfirma indenfor områder af handel, produktion og import af produkter og etablerer traditionelle firmaer ved at bruge innovatoive teknologier. Gennem disse strategiske investeringer, forbliver datterselskabet permanent uafhængigt og de vil få en stabil vækst i overskuddet. På nuværende tidspunkt ejer det datterselskaberne Designfurn Limited som driver INFURN online butikkerne, INFURN (Hong Kong) Limited som specialiserer sig i produktion og export af designer møblerne, hovedsageligt baseret i syd Kina og INFURN (UK) Limited som kontrollerer gruppens tradtionelle butikker i Europa. INFURN HOLDINGS PLC har opbygget en højt kvalificeret ledelse af unge og succesfulde iværksættere i den nye økonomi.

Chief Executive Officer Dennis Hoffmann er en ekspert når det kommer til online handel og produkt udvikling, med en bred udvalg af kontakter inden for den globale e-commerce sektor og har mange år af erfaring inden for handel med Asien og Mellemøsten. Han har stor erfaring indenfor international online marketing, e-commerce og reklame. Chief Executive Officer Ingo Eigner er ekspert indenfor projekt ledelse, software udvikling og datalogi. Hans område af ekspertise er international hjemmeside udvikling og i skabelse af high-performance software programmer.

Holdingsfirmaets funktion er også at støtte dets datterfirmaer i deres daglige forretning.

Venligst besøg www.infurn.com og www.infurn-holdings.com for at se mere information!

Pressefoto:
Vedhæftet i dette dokument

Kilde:
Designfurn Limited – print gratis for brug i presse

Presse kontakt:
Designfurn Limited
1A Pope Street, London, SE1 3PH, United Kingdom
mia.bertani@designfurn.com