Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Galleri ArtUnika - Malerier til den moderne bolig

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Galleri ArtUnika er et nyopstartet online galleri, der kan gør dine omgivelser attraktive med moderne kunst.

Hos Galleri ArtUnika kan dit yndlingsfoto blive til et unikt maleri til din moderne bolig af en ung opkommende kunstner, Marie Brøgger. Du har måske et foto, som betyder noget særligt; af dit barn, din kæreste, eller ét der blot minder dig om en hel speciel oplevelse. Dét vil vi gerne give dig mulighed for at gøre helt unikt. Nemlig ved kunstnerisk fortolke det og skabe et maleri. For dig. Simpelthen.

Under portrætmaleri kan du se eksempler på, hvordan et portrætfoto er blevet til et maleri. Kig dem gerne igennem for inspiration; måske der er en idé, som vi kan arbejde videre med for at gøre netop dit foto helt unikt.

Vi kan også skabe dit maleri som en personlig collage. Og det er kun dig, der bestemmer hvilket foto, vi tager udgangspunkt i: din romantiske ferie, dejlige kæledyr eller smukke sommerhus. Mulighederne er uendelige. Det handler kun om, at du har en oplevelse eller minde for livet, du gerne vil ha' foreviget som maleri.

I vores galleri er det muligt online at købe udvalgte malerier og hente inspiration til et maleri eller et motiv, du selv har i tankerne. Kontakt os gerne – og vi skaber det for dig. Bestiller du et maleri, har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdagen.

Mangler i kunst i kantinen eller på kontoret? Kontakt os; da vi glædeligt kommer og udstiller vores malerier.

Galleri ArtUnika blev startet i 2010 i et samarbejde med Internet virksomheden Mnemonics og kunstneren Marie Brøgger.

Kom og besøg os på: http://www.artunika.dk