Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Expedia Inc

Om Expedia:
Expedia er verdens største online-rejsebureau og udbyder enkle og overskuelige rejser og rejserelaterede ydelser til nærmest alle kontinenter og mere end 110.000 hoteller, hundredvis af flyselskaber, biludlejningsfirmaer og destinations bestemte servicepartnere.

Expedia.dk giver danske rejsende mulighed for at bestille praktisktalt alle tænkelige alle ferier et og samme sted, med adgang til de ovennævnte tjenester. Expedia.dk har danske kundesupport alle ugens syv dage fra 08.00 til 22.00 og 09.00 til 22.00 i weekenderne.

Få adgang til vores database:
Som verdens største online-rejsebureau med tusindvis af solgte rejser dagligt har vi adgang til en af de mest detaljerede databaser i verden på forbrugernes rejseadfærd. Hvis du som journalist eller medier vil have specifik viden til et emne du eller I er ved at skrive om, så tøv ikke med, så kontakt os.

Kontakt information
Adresse: 
Aakrogen 49
Postnr. og by: 
8270
Telefon: 
45 33 13 05 25
Kontaktperson: 
Frej Elbæk eller Morten Lintrup