Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Et spørgsmål om tro og en guldfisk

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Fra den 10.-13. oktober er der store spørgsmål i luften hos Teatret Gruppe 38, når Teater Hund er på visit med forestillingen ”Tro, Håb og MAGI?”. I et gakket og billedrigt univers præsenteres en historie om tre spørgende mennesker – og en guldfisk, der får dem ud at svømme.

Når Teatret Gruppe 38 åbner dørene for Teater Hunds forestilling ”Tro, Håb og MAGI?”, er det nogle af de helt store spørgsmål, der tages under behandling. Hvad skal man tro? Kan man tro på forskellige ting, uden at blive uvenner? Er det rigtigt at tro kan flytte bjerge – og er det snyd, hvis bjerget får hjælp? Hvad tror du på – eller tror du ikke på noget?

”Tro, Håb og MAGI?” foregår i et gakket og billedrigt tegneserieunivers, hvor Teater Hund både giver sig i kast med at flytte bjerge, fundere over religiøs krig og hjælpe en ven, der har mistet troen på sig selv.

Forestillingen er instrueret af Methe Bendix i samarbejde med amerikanske Nancy Spanier og Paul Oertel. På scenen møder vi Anne Dalsgaard, Katharina Kamber, Per Linderoth og guldfisken Troels.

Spilleperiode:
10.-13. oktober
Søn. kl. 15
Man. & ons. kl. 10
Tirs. kl. 17 & 19
For voksne og børn fra 5-12 år.