Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Erhvervslivet skal i teatret

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Det århusianske Teatret Gruppe 38 lancerer nu særlige rabatter for virksomheder. Formålet er at udbrede kendskabet til teatret og nå ud til nye målgrupper. Tiltaget kaldes for Erhvervs Gruppe 38, det er gratis – og flere virksomheder er allerede med.

Der er ikke noget nyt i at erhvervslivet samarbejder med kulturlivet – og netop i disse år tales der meget om sådanne samarbejder, som en del af virksomhedernes marketingstrategi. Normalt fungerer et samarbejde som fx sponsoraftaler, hvor virksomhederne lægger et beløb og til gengæld får noget synlighed og rabatter på arrangementer. Dette er ikke tilfældet for Erhvervs Gruppe 38.

”Vi har blot gjort det logiske. Vi tilbyder erhvervslivet rabatter – ligesom vi har særlige rabatter til unge, studerende, pensionister osv. Vi tror på, at vi kan nå ud til mange potentielle teatergængere, hvis vi kommer i tættere dialog med erhvervslivet. Vores primære formål er ikke at få sponsorer, men at få flere folk i teatret”, siger PR-koordinator hos Teatret Gruppe 38, Brian P. Ørnbøl.

I en tid hvor både teaterlivet, og kulturlivet generelt, hungrer efter nye kundegrupper og diskuterer livligt om hvordan man tiltrækker disse, er et tiltag som Erhvervs Gruppe 38 måske ikke et dårligt sted at begynde. I hvert fald har flere virksomheder reageret positivt på tiltaget.

”Det ser ud til, at erhvervslivet gerne vil benytte sig af muligheden for at komme i teatret med medarbejderne, kunder eller samarbejdspartnere. Det er os som teater, der lige skulle åbne øjnene for dette og tage kontakten. Vi har netop søsat ideen, og blandt andre har virksomheder som TDC Hosting og Grontmij-Carl Bro, allerede meldt sig ind i erhvervsgruppen. Så det lover godt”, siger Brian P. Ørnbøl.

Ønsker man som virksomhed at blive medlem af Erhvervs Gruppe 38, kan man kontakte Teatret Gruppe 38 for nærmere information.