Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

En helt anden gang var der en historie…

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via presswire.dk

Der er skæve og forunderlige fortællinger på scenen, når Teatret Gruppe 38 byder indenfor til forestillingen `100 historier og 1 til´ fra den 14.-17. november. Forestillingen er baseret på Louis Jensens uregerlige historier.

Fra den 14.-17. november kan man på Teatret Gruppe 38 opleve teater ZeBU’s frodige forestilling om fortællingens uendelige muligheder i `100 historier og 1 til´. Fantasi og hemmeligheder, ukuelig livsglæde og inderlig sorg i et skuffedarium fyldt med Louis Jensens vidunderligt uregerlige historier.

En helt anden gang var der en historie, der følte sig helt alene i verden. Den så sig om til alle sider, men den kunne ikke se andre historier end sig selv. Det gjorde den meget ked af det. Men så gik den til højre for at lede efter nogle andre historier, og til sidst mødte den nogle selvgående kager, som den fulgtes med, indtil den mødte en kartoffel med et par højre handsker…

Pressen skrev:
Resultatet er brillant. En sublim hyldest til de sære historier og den skæve fantasi, der taler lige stærkt til børn og voksne. (Jyllands Posten)

Alt det mærkelige er det mest selvfølgelige. Undren er en forudsætning og klare svar findes ikke. Også derfor går man overvældet fra denne forestilling. (Børneteateravisen)