Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

ArtUnika

Galleri ArtUnika er et dansk nyskabende online galleri for moderne dansk i den højeste kvalitet. Vi fokusere på unge og talentfulde kunstnere og giver dem mulighed for at eksponere deres værker for kunstinteresserede. Vi kan gør dine omgivelser attraktive med moderne kunst til en fornuftig pris.

Det er herudover muligt at få lavet et unikt portrætmaleri der giver mening for dig og som passer ind i din boligindretning. Ønsker du noget specielt og unikt til dit hjem, noget med dit eget fingeraftryk og ønsket stil?

Du har måske et foto, som betyder noget særligt; af dit barn, din kæreste, eller ét der blot minder dig om en hel speciel oplevelse. Dét vil vi gerne give dig mulighed for at gøre helt unikt.

På vores hjemmeside kan du se eksempler på, hvordan et portrætfoto er blevet til et nyt og moderne portrætmaleri. Kig dem gerne igennem for inspiration; måske der er en idé, som vi kan arbejde videre med for at gøre netop dit foto helt unikt. Vi kan også skabe dit maleri som en personlig collage. Og det er kun dig, der bestemmer hvilket foto, vi tager udgangspunkt i: din romantiske ferie, dejlige kæledyr eller smukke sommerhus.

Mulighederne er uendelige. Det handler kun om, at du har en oplevelse eller minde for livet, du gerne vil ha' foreviget som maleri. I vores galleri er det muligt online at købe malerier og hente inspiration til et maleri eller et motiv, du selv har i tankerne. Kontakt os gerne – og vi skaber det for dig.

Kom og se vores smukke malerier og find dit drømmemaleri der gør dine omgivelser attraktive. Du kan online købemalerier, samt bestille dit helt specielle portrætmaleri af den danske billedkunstner og portrætmaler Marie Brøgger.

Bestiller du et maleri, har du 30 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdagen. Kom og besøg og følg os på Facebook, hvor du kan blive opdateret med nye malerier og andre gode tilbud. Og husk lad os høre din mening, vi er interesserede.

www.artunika.dk
www.facebook.com/artunika.dk
artunika@artunika.dk

Kontakt information
Adresse: 
Borups Plads 26
Postnr. og by: 
2200
Telefon: 
23 90 83 79
Kontaktperson: 
Christian Dissing Haugstrup